Cautare

53239 de rezultate pentru "pasapoarte mai scumpe" (5.42 secunde)
GdS a stat de vorba cu oamenii care se afla în spatele unora dintre cele mai tari afaceri din Craiova si a aflat ce venituri lunare încaseaza acestia. ... Cu totii însa au salarii cu multe zerouri, iar daca sunt si proprietari mai încaseaza si dividende.
"Baiatul meu, Roberto, care s-a stabilit de cateva luni bune de zile la Bucuresti, este mai interesat de new media.
In ultima perioada, EURIBOR a inceput sa urce, in special EURIBOR la trei luni, care este cel mai folosit indicator de referinta in contractele de credite.
Va merge la export in proporție de peste 95% "Ford B-Max revoluționeaza realmente gandirea tradiționala cu privire la masinile din aceasta clasa si promoveaza un concept care nu a mai fost incercat de alți producatori.
- Eliberarea omului de patimi nu vine in contradictie ci mai degraba in impletire cu intelegerea ca fiecare om este copil al lui Dumnezeu. ... Pacatul poate fi impartit in mai multe categorii. ... - Este cea mai batrana si cea mai periculoasa dintre toate urzelile diavolului spune parintele Pricop.
Asistam la cea mai mare densitate de arestari barosane pe unitatea de masurat timpul.
Sa aflam, asadar, care sunt cele mai eficiente 8 remedii la indemana tuturor, care ne scapa de vanatai! ... Aplica aceste comprese cu gheata de mai multe ori de-a lungul primei zile.
Mai ieftina decat o casa normala. ... Sistemul revolutionar se numeste Thermodul System si garanteaza pana la 90% conservarea energiei prin izolarea terminca, fiind deja tot mai folosit in America, si Africa, dar si Germania si Austria, scrie showbizreprot, preluat de realitatea.net.
Sanatate este raspunsul oricarui locuitor al plaiurilor mioritice cand este intrebat ce-si doreste cel mai mult. ... Sau, altfel spus, sanatatea e mai scumpa decat toate.
Mai ales că ... majoritatea proiectelor gigantice au folosit mai mult unor firme dirijate de către diverşi politicieni, de regulă
Am apelat la sursele cele mai credibile - documentele timpului.
Trendul ascendent al preturilor nu ar avea insa ratiuni economice, ci ar fi mai degraba rezultatul speculei cu materii prime ale furnizorilor, dornici de un castig imediat. ... Aceasta practica ar fi ceva obisnuit in domeniu, mai ales ca in acest moment exista o cerere mare de materiale pe piata.
Ce mai conteaza numele programului?! ... Acesta si-a mai rupt din timpul pretios si a cumparat ba o geaca, ba un tricou si cateva maruntisuri, drept suveniruri.
(Nu stiu cat de scumpe sunt camerele autonome, dar cele cablate la curentul Parlamentului sunt extrem de nepotrivite, chiar periculoase. ... Si mai toate institutiile de presa au studiouri amenajate in sala si in holul salii de conferinta.
Activitatea Dv.parlamentara a fost orientata in cea mai mare parte spre sustinerea consolidarii "regimului Basescu", prin votarea multor legi, prin validarea Ordonantelor de Guvern care au dus la un genocid ce-l eclipseaza de departe pe cel imputat lui N.
Carnea, laptele, uleiul, zaharul si, nu in ultimul rand, painea sunt numai cateva dintre produsele alimentare de baza care ne vor costa mai mult.
Bucurestiul a pierdut pozitia de cel mai ieftin oras din Europa, in favoarea Belgradului, capitala Romaniei urcand pe locul 109 din 124 intr-un top mondial realizat de Economist Intelligence Unit (EIU) referitor la costurile de trai.
Bodu a mai spus ca “cifrele sunt alarmante“ si de aceea intreaba retoric: ... Seful ANAF a explicat ca evaziunea fiscala se face atat la tigaretele scumpe, cat si la tigaretele ieftine care sunt aduse fara taxe vamale din Ucraina sau Moldova.
din Eforie Nord, la orele 11.00, va avea loc prima parte a licitatiei publice cu strigare pentru cea mai mare parte a activelor societatii.
Ba mai mult, in timp ce in alte orase ansamblurile rezidentiale cuprind peste 50-60 de vile, in Craiova, sunt formate, potrivit specialistilor, din maximum 20-30.
google-analytics.com